Integritetspolicy

Detta är sekretesspolicyn för: Smålands Husservice AB belägen på Boarp Högaberg 1, 57593 i Eksjö. Organisation nr 556930-0014, Momsregistreringsnr SE556930001401. Kontaka oss via e-post om du har några frågor: kundservice@smalandshusservice.se.

‘persoonsgegevens’ i denna sekretesspolicy refererar till informationen om dig själv som du har tillhandahållit till oss. Exempel på detta är ditt namn, e-postadress och telefonnummer. Detta görs helt frivilligt.

Syftet med behandling och lagring av personuppgifter

Dina personuppgifter används enbart för att informera och kontakta dig angående aktiviteter som du har fyllt i det relevanta formuläret för. Sammansättningen av begärda personuppgifter justeras efter formulär och därför ber vi eller lagrar inte uppgifter som inte är relevanta för aktiviteterna som du har angivit dina personuppgifter för. Att ange dina personuppgifter sker enligt lag helt frivilligt.

Syftet med alla formulär på hemsidan är att informera dig om vårt företag eller svara på en specifik fråga som du själv har ställt. Det finns en beskrivning för varje formulär om vilken typ av information du kommer att motta. De begärda uppgifterna är begränsade till namn, e-post och telefonnummer för att kunna tillhandahålla dig med den begärda informationen.

Vid mottagande av uppgifterna kommer vi att kontakta dig via e-post, sms och/eller telefon för att tillhandahålla begärd information.

Varaktighet för lagring av personuppgifter

Personuppgifter lagras inte i perioder längre än strikt nödvändigt. För kontaktformulär innebär det att uppgifterna raderas 12 månader efter inmatning. På detta sätt kan vi set till att det har funnits tillräcklig möjlighet att informera dig om orsakerna som du har angivit dina personuppgifter för.

Säkerhet

Dina personuppgifter är säkra. De angivna uppgifterna är säkrade med hjälp av teknologiska och administrativa säkerhetsåtgärder för att minimera risken för förlust, missbruk, obehörig tillgång, utlämnande och ändringar. Detta inkluderar brandväggar, datakryptering, säkra anslutningar och fysiska och administrativa tillgångskontroller inklusive uppgifterna och servrarna.

Utlämnande av personuppgifter till tredje parter

För att göra informationen som begärs av dig tillgänglig arbetar Smålands Husservice AB med tredje parter. Exempelvis en hemsideägare, tillställningar, automatiserad telefonkoppling, nyhetsbrevssystem och administrationsmjukvara. Alla aktieägare har ingått i ett så kallat databehandlingsavtal. Detta avtal garanterar bland annat säkerheten för dina personuppgifter samt att de raderas i tid.

Rätt att få tillgång till, rätta, återkalla eller radera personuppgifter

Vi vill poängtera möjligheten att få tillgång till, rätta, återkalla och/eller få personuppgifter som lagras av oss raderade från vår databas på begäran. För att göra detta, skicka ett mejl till kundservice@smalandshusservice.se.

Rätten att lämna in ett klagomål hos holländska DPA

Du har rätt att lämna in ett klagomål hos holländska Dutch DPA om sekretesspolicyn om du inte håller med sekretesspolicyn som beskrivs ovan eller sättet vi hanterar dina uppgifter. Detta kan göras via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Denna sekretesspolicy kan ändras när som helst. Vi rekommenderar därför att du ser efter i sekretesspolicyn regelbundet.

  • Gräsmatta och trädgårdsunderhåll

  • Målningsarbete utomhus och inomhus

  • Reparationer och hemrenovering